2016-02-20
早一日訂台都無窗口位坐, 當日落雨真係太大霧啦, 所以客人吾多,但窗口位亦無一席可供選擇, 為有坐係大廳啦,望出窗外完全一d夜景都望吾到, 只見一層層的霧氣, 感覺就好似天空之城敢 兩個人有時真係咩都想試, 幾款小食都想食, 結果簡左併盤有四款小食, 雖然兩口只的我地都覺得份量超十足, 一款小食都6/70 個, 依家四款實在太低食,炸魷魚好彈牙好正,雞翼香口肉又嫩,值得一試,之後主菜加多個串雞, 串燒雞有包住香草燒,所以一d都吾乾身,但個汁有點辣,如果食吾到辣的朋友就吾好點,因為order時已叫減辣,但男友依然食吾到汁的辣度, 所以食吾到辣的真係吾好點, 一個女仔真係食吾晒, 所以加多個卡邦尼意粉比男友, 味道質素普通無驚喜, 而飲品方面我叫左兩杯COCKTAIL , 酒精一D都吾覺得有, 真係叫杯果汁好過, 水又吾比, 叫佢比水, 佢同你講話係水喉水囉, 我心想, 乜有水喉水係未煲過又熱嫁咩...因為我見佢倒出黎係櫃台的水係出煙的, 真係無言啊, 但總括呢餐食物都OK , 算啦。