2016-06-18 454 瀏覽
除左薩利亞出名抵食之外, 新北江既嘉樂都係一個好抵既選擇!!今次我同老婆嗌左2個下午茶餐,估唔到食餐係有得無限添飲!!岩我呢d汽水狂我地嗌左 卡邦那意粉($35) 同 肉醬煙肉意粉($35)怕唔飽既關係我地仲嗌左小食 水牛芝士pizza($37) 同 辣味雞翼4隻($19)價錢黎講係平兼抵!!卡邦那意粉味道唔錯,醬汁好濃,唔會有好水既感覺,意粉既軟硬度適中,唔會太硬&太淋肉醬份量就比較少,所以食完肉醬仲有1/3既意粉係冇肉醬既!!!不過味道係ok不過芝士粉好鬼咸, 好彩有汽水無限添飲, 唔係又要嗌野飲pizza size其實都幾大 不過食d料唔平均, 一D有芝士味一D冇!!雞翼肉質嫩滑同入味!!個香辣味好正 同薩利亞既一樣咁好味!!

我地嗌左 卡邦那意粉($35) 同 肉醬煙肉意粉($35)
價錢黎講係平兼抵!!

不過芝士粉好鬼咸, 好彩有汽水無限添飲, 唔係又要嗌野飲

水牛芝士pizza
肉醬煙肉意粉