今日行開天水圍天澤商場見到有一間裝修得幾靚幾有風味嘅日本餐廳就決定入去試吓嚕☺️因為我哋兩個都拎住好多嘢 侍應好貼心咁幫我地安排左一個比較鬆動少少嘅位置☺️☺️店入面嘅裝修好有日本風格 睇得出呢間餐廳落咗好多心機去佈置☺️☺️一坐低就即刻睇餐牌 呢一間日本餐廳提供左好多唔同嘅日本料理 價錢都算幾平 搞到我樣樣都想食添😝😝見OpenRice好多人都話依個牛肉火鍋 所以我哋都唔執輸😚份量好足夠 又有菇粉絲豆腐娃娃菜我哋仲另外加咗個珍珠飯添😗😗加上係收起笑湯底甜甜地幾好食而呢一個香菇汁茄子 味道都還可以 冬菇味都幾突出 比較適合一啲唔鍾意太濃味嘅人食☺️另外我哋仲帶咗個刺身飯食 呢個係三文魚三寶飯入邊有三文魚六片 北寄貝沙律黃金魷魚等等等 份量都幾大 味道都算新鮮幾好食☺️☺️特別係個黃金魷魚同埋北寄貝沙律 食完又想繼續食 如果多啲就更好啦哈哈