2020-07-14 634 瀏覽
呢間餐廳裝修有心思,座位夠晒闊落,食物選擇好多,如果你係素食嘅話,就可以留意番餐牌上有蔬菜圖案嘅菜式,亦都可以同侍應講自己係蛋素或者魚素,可以更好咁安排適合你嘅食物我哋就叫咗二人前 $398 1️⃣蟹籽沙律 冰涼嘅青瓜絲加上鮮甜蟹籽,配上沙律醬,好開胃!2️⃣什錦刺身盛 佢嘅帶子好厚好大粒,都唔錯!3️⃣壽司盛(小卷付) 款式好多,質素ok呢度其實有相撲壽司🍣,勁大件嘅,如果細食嘅你可以要求少飯☺️4️⃣天婦羅盛 真心唔錯,外層香脆,裏面嘅蔬菜都保持到佢嘅水份,食落絕對唔會乾,幾好!南瓜、番薯、茄子、冬菇都做得幾好,最正就係佢嘅炸蝦,勁大隻,好彈牙可口,好新鮮。好推介呢度嘅天婦羅呀!👍🏻👍🏻👍🏻😘5️⃣鹽燒秋刀魚 香噴噴,肉質鹹香,好惹味!👍🏻👍🏻6️⃣肥牛鍋物 佢嘅賣相好靚,肥牛好鮮嫩,最好味係佢嘅粉絲,吸晒湯底嘅精華,配料都好多,正🙏🏻😛😛😛👍🏻👍🏻7️⃣什錦炒烏冬 食到呢度已經好飽,但係呢個烏冬仲係令到哋覺得好好食,火喉好夠,調味好好❤️8️⃣可樂 橙汁 9️⃣甜品紅綠豆沙冰冰涼涼,清清地,消滯😚呢個二人餐份量真係超級足,同埋質素都真係唔錯, 服務都好好,good!
我哋就叫咗二人前 $398
1️⃣蟹籽沙律
冰涼嘅青瓜絲加上鮮甜蟹籽,配上沙律醬,好開胃!

2️⃣什錦刺身
佢嘅帶子好厚好大粒,都唔錯!

3️⃣壽司盛(小卷付)
款式好多,質素ok

4️⃣天婦羅盛

5️⃣鹽燒秋刀魚
香噴噴,肉質鹹香,好惹味!👍🏻👍🏻

6️⃣肥牛鍋物

7️⃣什錦炒烏冬

8️⃣可樂 橙汁

9️⃣甜品紅綠豆沙
冰冰涼涼,清清地,消滯😚

2020-07-14