招聘中
時薪
餐廳: 天仁茗茶
資訊:

2019-08-28 116 瀏覽
 天仁茗茶(九龍灣淘大店)913茶王梳乎厘pancake 聽過咁多人講話佢地d pancake吾錯 前排終於去左試天仁茗茶的梳乎厘pancake 😆 首先個味道又真系吾差 雖然蛋香吾夠 但有啲奶味得來吾會太甜🤔 質地都系我中意的口感 佢吾會太軟太一patpat 反而督落去真系有質感👍🏻 中意食啲實小小的pancake呢個會啱你👀 面頭加上好多的913奶茶cream😂 茶香就冇乜 但吾會過甜 cream都打得好滑又香😛 配料的珍珠就係我地一般飲珍珠奶茶個d 冇咩特別🙈 最怪係加左士多啤梨 好酸得來又吾夾 扣左分☹️ 到服務!買個陣話10-15分鐘咁諗住都ok 點知最尾係等左我半!個!鐘!得一個人做嘢單就一大疊🤢 等到我都冇心機系咁想去追🤷🏻‍♀️大家記得要早d買左先好去周圍行下啊🧐 特登去就吾會了 除非經過啦 但系香港咁的價錢有兩大舊 性價到都ok既
 天仁茗茶(九龍灣淘大店)
913茶王梳乎厘pancake
2019-08-18