2016-12-16 69 瀏覽
收工既時間係大角咀附近 呢邊有咁多間酒吧 但有D餓所以就同朋友試左呢間又有串燒又有火鍋既日式居酒屋餐廳而家主打日式3.6牛乳湯底 同 KIRIN BEER,另外我地仲叫左幾款串燒下酒用左北海道3.6牛奶做湯底 味道比想像中清、香滑  平時食開濃味雞煲邊爐既我真係有D眼前一亮配料有D菇、蘿蔔、豆腐等蔬菜 用牛奶煮幾落同甜甜地加左牛肉 新鮮 色澤好光鮮 同牛味適中KIRIN BEER 不解釋白鱔串 聽聞係招牌菜 燒白鱔係第一次食 外皮小脆 好香既魚油同燒汁味 雖然份量唔多但絕對值得一試另外仲有鹽燒雞翼兩隻 18$兩隻幾抵食 味道無咩特別 但幾多肉日本長蔥 睇落有D似京蔥 味道唔辣 咬口爽脆 小小汁 甜甜地 幾開胃秋葵 正! 健康食品 燒得少少軟一咬入面D籽籽就BIT哂出黎 爽!

配料有D菇、蘿蔔、豆腐等蔬菜 用牛奶煮幾落同甜甜地
加左牛肉 新鮮 色澤好光鮮 同牛味適中
KIRIN BEER 不解釋