2019-01-26 234 瀏覽
今日有朋友生日,主角話想食韓燒,所以就搵左呢間大同韓燒,一入去感覺唔錯,唔會話好焗好大陣味,而且D位都好闊一D都唔逼。基本上都係同放題一樣,一坐底就可以去攞野飲野食,除左燒肉外,仲有刺食可以食,款式都唔少,有三文魚、熟蝦、魷魚同八爪魚等等。前菜方面就有沙律、兩款湯同11款日韓式既前菜,所以選擇都好多。至於主菜燒肉就有33款食物比你揀,個人黎講最中意就係燒雞翼、五花腩、帶子同冬菇啦。雖然食到好飽,但點都要試埋個甜品既,自家製甜品就有三款,包括涼粉、菊花桂花蜂蜜凍同芒果布甸,另外亦有雪米糍、雀巢雪糕同生果。整體黎講質素真係唔錯,而且服務質素好好,經常有服務員幫你換牛油紙,所以下次我都會再幫襯呀。