餐廳: 小林札幌拉麵
資訊:

2020-10-24 107 瀏覽
大角咀真係有好多好野食😳疫情關係無得去🇯🇵唯有食下拉麵當去左旅行😭估唔到又試到一間唔錯既拉麵🍜一場黎到梗係要試下佢個招牌牛油拉麵🧈🍜大大舊牛油放入拉麵到好邪惡仲有我最愛既濃濃豬骨湯底夾起啲麵就聞到勁香☺️果然係用日本空運原材料去整拉麵麵質彈牙爽口好有返左🇯🇵既感覺加左牛油既拉麵入口有濃濃既香氣🤤配埋軟腍既日式叉燒簡直無敵仲有濃厚日式味道既荀🥺試埋朋友個碗辛辣拉麵🌶🍜加左辣味極香拿好老實佢都算幾辣下🌶但勝在辣得黎好香口有肉味之餘同拉麵好夾配豬骨湯底好正同朋友叫左拉麵晚餐所以除左拉麵仲有小食可以揀😳我揀左串燒雞翼估唔到連小食都有驚喜雞翼醃得入味燒到外脆內juicy幾推介呢個小食🤤朋友仲叫左自家制餃子🥟同其他餃子唔同呢隻餃子好足料而且餡料除左肉好似仲加左香菇令餃子味道唔會太單調好味呀😋套餐仲有薯仔沙律同汽水送其實都算幾豐富就當係無得去旅行既情況底下懷念下去日本食拉麵食飯打卡仲有口罩送好貼心呢🥰下次有機會一定會再去!
大角咀真係有好多好野食😳
就當係無得去旅行既情況底下
懷念下去日本食拉麵
食飯打卡仲有口罩送
好貼心呢🥰
下次有機會一定會再去!
辛辣拉麵
串燒雞翼