大角咀抵食又大份既越南野!🥰就咁經過門面成日都以為係茶餐廳,睇真啲個餐牌原來係食越南/東南亞野架🍴👀 間野仲要開到凌晨12:00幾,絕對岩晒啲係附近玩到野又肚餓既人去食!🤭🫶🏻 講返啲野食先,啲份量好大碟(尤其係碟菜🥬,送到黎既時候比佢個份量嚇親😂)馬拉盞炒通菜🌟$66大碟又抵食🤭份量好足(好多餐廳啲菜都好細碟🥺自己本身鍾意食菜真係次次都覺得唔夠)啲味好足,又唔會好鹹越南炸蝦餅🌟$61 小食黎講佢算大碟🫡兩個人share真係岩岩好。佢個炸份唔厚,誠意十足!越式豬頸肉🌟$63講真同想像中既豬頸肉有少少唔同🤣平時個煎過會比較香口,但係餐廳個啲食落有啲似滷水豬頸肉🤣比較特別避風糖金蒜炒河🌟$65我地仲加左兩隻雞翼同扎肉,咁就冇咁單調🤤整體黎講唔錯,都唔會好鹹。鍾意金蒜既朋友可以加多蒜🤭🫶🏻 整體琴晚啲野真係幾好食。想食平既越南野真係要去下😎真係會推薦比其他人🫡🤤 服務又算幾好,同埋入面有大枱!一班人係附近啲party room玩完之後可以去睇睇🥰👍🏻越旺美食📍 越旺美食 (大角咀)大角咀中匯街37-39號地舖$150 pp
大角咀抵食又大份既越南野!🥰
馬拉盞炒通菜🌟$66
越南炸蝦餅🌟$61
越式豬頸肉🌟$63
避風糖金蒜炒河🌟$65
越旺美食
📍 越旺美食 (大角咀)
大角咀中匯街37-39號地舖
$150 pp