餐廳: 海膽屋
資訊:

2018-02-18 969 瀏覽
📍HongKong🇭🇰🦐蝦蝦蝦蝦蝦丼($98)▪️係上環A出口一出左邊就係🙈見咁多人排隊,就入去睇下有咩食,好多人食手卷壽司😍-丼飯係即叫即做,賣相幾吸引💕依個蝦丼係👦🏻叫,貪佢咩蝦都有齊,一共5款🖐🏻甘蝦,大熟蝦,海蝦,玻璃蝦,阿根廷大蝦🍤我不是特別喜歡魚生刺身,但都覺得幾好食🤤由其阿根廷大蝦 新鮮啖啖肉,無腥味。除左貝類,第二我都幾喜歡蝦類,肉質帶少類彈牙😁-幾喜歡壽司飯入面仲混有點櫻花蝦仔😋真係切頭切尾的蝦丼,米飯帶粘,粒粒分明。-另外(+$20)要左龍蝦膏🤔第一次食,店員話會creamy過松葉蟹膏🦀Um..我覺得口感有d顆粒口感🙈沙沙地,膏味重有少少腥,我都係覺得蟹膏好食d。.
📍HongKong🇭🇰

🦐蝦蝦蝦蝦蝦丼($98)
▪️
係上環A出口一出左邊就係🙈
見咁多人排隊,就入去睇下有咩食,好多人食手卷壽司😍
丼飯係即叫即做,賣相幾吸引💕

除左貝類,第二我都幾喜歡蝦類,肉質帶少類彈牙😁