餐廳: 慢理牆城
優惠: 於此國泰夥伴餐廳用餐賺里 !
條款及細則:
須受其他國泰條款及細則約束。
2022-06-02 2573 瀏覽
一間我認為環境服務食物都好高分嘅餐廳,雖然餐廳唔大,但係佢嘅擺設真係超有特色,仲有我最愛嘅牛油果🥑坐低嘅時候餐廳會先俾咗兩杯蝶豆花嘅水,好有特色好特別煙三文魚流心蛋大啡菇 $98一份兩件,開頭以為佢煙三文魚係平時食凍盤果種,點知原來係真係熟嘅三文魚,一切落去個流心蛋仲爆彈汁,建議三文魚唔好分開食,一齊食味道更佳如果怕食得膩,仲可以食埋旁邊嘅黑醋沙律菜,清一清油膩慢樂豬 $268個名好得意,有啲似萬樂珠。但其實佢係慢煮嘅西班牙冰花酸梅黑毛豬,足足有三大串。慢煮嘅肉係特別淋同好食,而且佢配有嘅醬酸酸甜甜,令我食完一件又一件。佢每一件其實都係大件,所以你唔好以為佢得三串好少,好可能一串已經食飽咗你。出奇地三色椒配埋肉一齊食又幾夾,而且唔會有抗拒食椒嘅感覺旁邊仲有好多嘅番薯條,好香脆,食完一條又一條,唔怕放得耐會唔脆可以喝的提拉米蘇 $78雖然唔係第一次飲Tiramisu嘅嘢飲,但唔知點解覺得呢間幾好飲,佢唔會偏苦,仲配咗兩條曲奇條,唔錯牛油果菠菜香蕉奶昔 $78杯嘢飲係超健康,有晒我最愛食嘅嘢打成嘅奶昔,飲落去都幾飽肚,而且口感幾清新溫馨提示:記得book位!環境好適合打卡影靚相,最緊要係我

坐低嘅時候餐廳會先俾咗兩杯蝶豆花嘅水,好有特色好特別

煙三文魚流心蛋大啡菇 $98
如果怕食得膩,仲可以食埋旁邊嘅黑醋沙律菜,清一清油膩

慢樂豬 $268

可以喝的提拉米蘇 $78

牛油果菠菜香蕉奶昔 $78

溫馨提示:記得book位!
環境好適合打卡影靚相,最緊要係我真係好耐冇見過服務態度咁好嘅餐廳。
餐廳提醒咗我,尊重別人等於尊重自己
所以微笑點頭說聲好,好重要!!!
人哋幫咗你一定要講唔該~
  • 慢落豬