2022-07-03 706 瀏覽
開宗明義講一句:唔會再嚟食!今日第一次嚟呢度食點心早茶,亦係最後一次。唔講咁多,即嚟食評:1. 櫻花蝦脆網腸粉:個脆網極油,油到唔脆,腸粉皮好厚,蝦差不多食唔到😵‍💫2. 山竹牛肉球:一籠四粒,街邊貨色,無牛肉嘅感覺,底下墊咗啲腐皮碎,有少少油益味😵‍💫3. 豉汁蒸鳳爪:好鹹😵‍💫4. 稻香蝦餃皇:一籠四隻,有一隻塊皮爛咗,皮好厚,蝦唔彈牙😵‍💫5. 川汁抄手:又係好鹹,皮好厚,啲抄手又係街邊貨色,errrr,可能街邊嘅都好食過佢😵‍💫6. 鳳爪排骨飯:唐記都好食過佢,好離譜😵‍💫7. 蟹籽春蛋燒賣:呢個擺得入口嘅,算係無咁難食啦,但都無咩特別。總結:話曬我都係惜食之友,自己叫嘅就算唔好味都會盡量食曬,呢個真係搞唔掂,非常抗拒再食,所以最後都仲有剩😵‍💫相都無咩點影呀,唔會再嚟👋🏻 如果大家只係想觀摩下點樣自助沖茶,睇相就得,唔駛去食咁睇唔開
開宗明義講一句:唔會再嚟食!

3. 豉汁蒸鳳爪:好鹹😵‍💫

6. 鳳爪排骨飯:唐記都好食過佢,好離譜😵‍💫