2020-02-10 389 瀏覽
人越大越重視養生,嗰排減緊肥又想食好嘢,就揀咗食材比較健康嘅日本野原本好想叫佢個黑豚釜,不過見佢推介限定嘅魚steam rice !另外,仲叫左日式烏冬沙律,大板燒同金菇肥牛串!限定fish rice 一黎到賣相超有誠意,飯蓋將魚嘅鮮香味罩住響飯入面,飯嘅口感軟硬度啱啱好,食落有魚嘅鹹香味,成個感覺好清同埋鮮,推介鍾意食魚鮮味嘅朋友沙律烏冬份量適中,減肥嘅我只係落咗小小醬,凍冰冰啱晒夏天!重頭戲係大阪燒同金菇肥牛串。大阪燒個汁真係無得輸,夠晒味同埋個調味調得啱啱好,加上口感一流,食一舊絕對唔夠喉,下次再去必食!另外金菇肥牛串有種碳香味,當然一樣seasoning is perfect, 有水準最欣賞呢間野就係佢除咗主菜好,有好多有心機整嘅時令小食最怕啲餐廳剩係得主菜好食,個感覺會有啲dry, 好期街下次再試到更多高質appetisers !

沙律烏冬份量適中,減肥嘅我只係落咗小小醬,凍冰冰啱晒夏天!

最欣賞呢間野就係佢除咗主菜好,有好多有心機整嘅時令小食
  • 大阪燒
  • 金菇肥牛串