2017-04-17 567 瀏覽
很耐都無出街食飯喇!難得約到公司同事收工去食飯兼講下辛酸事,就試下黎呢間食。餐廳環境十分唔錯,有個閣樓仔用餐區,樓下有吧台。被安排坐了上層,台與台之間距離都OK。朋友叫了Sunrise,而我果杯係Love Breeze!飲落去不太甜,帶點雜莓味,十分推介!每人送左個鵝肝醬配麵包,麵包脆口,鵝肝味濃,加上黑色的酸甜汁╴好醒胃!首先我地叫左個泰式柚子帶機菜生蝦刺身沙律,賣相一般,味道清爽,柚子不會太酸,生蝦都多,都足料!但辣左少少。之後就小食系列,講工作辛酸點少得小食呢!!!水牛城雞翼雞翼都大隻,味道偏濃味,肉質滑,熱辣辣上台,如果配啤酒食更好!黑松露薯條,粗第薯條我至愛,加上黑松露分佈得好恰到好處,香氣十足!同朋友食不停!食到忘記左影相添!呢知烤美國水牛城BBQ汁豬肋排非叫不可,D肉又滑又多肉汁,配菜又不差,滿分!其實食到都飽飽地,最後都叫埋呢個北海道帶子黑松露意大利飯簡單賣相,多少少裝色會無咁單調。值得一讚係食物水平不錯之外,服務態度真係好好好好呀!依家真係好少餐廳做到架喇!

之後就小食系列,講工作辛酸點少得小食呢!!!
水牛城雞翼

食到忘記左影相添!

其實食到都飽飽地,最後都叫埋呢個北海道帶子黑松露意大利飯
簡單賣相,多少少裝色會無咁單調。

2017-04-11
  • 烤美國水牛城BBQ汁豬肋排,
  • 泰式柚子帶機菜生蝦刺身沙律