2018-11-29 92 瀏覽
收工一班同事一齊食放題,呢間大滿喜都好方便,見價錢都吾貴,等左一陣就入得去食啦。見到食物種類繁多,天氣凍仲有火鍋, 不過今次就冇試到火鍋啦,都係先點刺身,落單都冇點漏單,上碟都快,而且大部分都好新鮮,點解講大部分?因為我不是全部都試晒,推介三文魚,北海道帶子, 油甘魚,甜蝦,好鮮甜。壽司質素都好,塊魚生同飯嘅比例都岩,吾係食飽人嘅大舊飯,有時食得多刺身,覺得就咁食下壽司仲好食,吾會太膩咁。仲食左燒物,燒尤魚好食,燒得岩岩好,吾會太老,仲好有咬口好彈牙。吉列雞翼都好食,脆卜卜,入面嘅肉熱又有肉汁,正,點左一大碟,吾錯。甜品都有好多選擇,雪櫃自己拎好方便吾洗等,雪糕雪條都有,食左雪糕,飽死。