2023-05-18 899 瀏覽
之前食過覺得服務同質素都唔錯,母親節就想同屋企人去慶祝,點知實在令人太失望。當日因為母親節,要book枱就要落$500訂金,仲要一早就比定晒菜單,咁利苑一向都係價錢唔算平,貴啲都預左。6點鍾入座7點45分要交枱,ok冇問題。樓面服務唔錯,但上菜既速度真係好差,當晚叫左9餸1湯,最先黎到既唔係前菜亦唔係湯,係炒斑球😅之後就上炒蔬菜😅有冇搞錯?上下雞鴨都好啊 上呢啲?真係求其上啲野比你食就算,然後每個餸都隔好耐先上,食下停下,上轉白飯都等左15分鐘,個湯都食到一半先有,最離譜係要我7點45交枱,但7點10分都仲有三個餸未上,仲要係雞鴨同蝦啲主菜,啲雞鴨係咪即叫即殺?成餐飯食到大家冇晒癮,仲要食物味道一般,成$300一煲湯煲到好似茶餐廳例湯咁鹹。咁大間酒家,好似未做過大節日咁,亂七八糟,水準又維持唔到,上菜既次序都亂到咁,我明大節日會差啲唔出奇,但我諗唔係差到咁掛😅好失望
6點鍾入座7點45分要交枱,ok冇問題。
  • 沙溪米鴨