每次想食個light d嘅dinner,都會第一時間諗起越南菜,如果咁岩去咗旺角區,呢一間越男仔永遠都唔會令我失望😛雖然價錢未必算係最平,但係食落去質素非常之好,仲有唔同嘅配搭,一定可以用最平嘅價錢食到最多嘅款式🤣我哋兩個人唔算好肚餓,所以嗌咗一個dinner set +小食+飲品3-course dinner ($92)一個價錢,一次過滿足晒我同朋友嘅三個願望😋入面包括招牌去骨海南雞配黃薑飯 ,仲有無骨鳳爪沙律 + 手撕雞檬紙卷添😆個人幾欣賞手撕雞檬紙卷,咬一啖,先食到雞絲,上面仲有啲脆片,入面包住檬粉同蘿蔔絲,配埋我酸辣醬,口入面充滿着三種層次感!法式芝心蝦多士(4件)(跟餐價 $49)超級超級推薦!賣相超吸引,趁熱食,仲可以食到流心芝士嘅感覺🤤蝦肉厚身得牙又彈牙,係必叫之選!😍越南乳酪滴漏咖啡 & 鮮菠蘿梳打冰少飲越南咖啡可能未必慣,乳酪味其實唔算好重,飲落酸酸地🫢

3-course dinner ($92)

法式芝心蝦多士(4件)(跟餐價 $49)

越南乳酪滴漏咖啡 & 鮮菠蘿梳打冰
少飲越南咖啡可能未必慣,乳酪味其實唔算好重,飲落酸酸地🫢