呢間靚靚餐廳想來好耐,呢日帶埋呀女來打卡食下午茶😆喜歡天花板掛滿乾花🌸,餐廳色調紫紅綠色tone好夢幻🥰門口仲放有應節的新年桃花🧧呀b的highchair好貼心有張枱仔,呀b食得舒服仲無咁易拎到枱上面的野食和餐具👍🏻🤣.🍳賓尼迪蛋全日早餐 $118🥑牛油果煙三文魚闊條面 $98🍵Matcha Latte $48🍰海鹽焦糖芝士餅 $68.All day breakfast好豐富,主角賓尼迪蛋無令我失望,流心蛋好治癒包有咬口煙韌好食👍🏻呀女食唔夠喉因為媽媽食哂個包🤣最有驚喜係慢煮雞胸,嫩滑高質,點牛油果醬好食😋.闊條面手工製造煙韌彈牙,煙三文魚玫瑰花造型好吸睛份量又多,無味精濃厚牛油果口味呀女搶住食👍🏻.latte大大杯,homeland拉花好可愛🥰抹茶味道濃厚,好飲🍵.最後cheesecake我地都大讚,,靚靚擺盤😍口感綿滑,餅底鬆脆,海鹽焦糖口味我最愛甜度剛好,大滿足🥰.餐廳四圍都係打卡位好靚,店員人好好,環境食物都不錯價錢又唔貴,性價比高👍🏻可惜呀女係咁要行街有幾個打卡位影唔到🥲下次一定要再來!

🍳賓尼迪蛋全日早餐 $118
🥑牛油果煙三文魚闊條面 $98