=========📍大大球雪糕 -- Emack & Bolio’s🍦聽過呢間嘅雪糕好耐,前排同朋友行過見到佢做緊buy 1 get 1 free嘅promotion就試下🤤雪糕有成廿幾款口味😍又大球又足料😍仲有得簡cone 例如chocolate sprinkles, coco pops, froot loops, oreo..🤩啱晒打卡💛————⭐️焦糖朱古力碎合桃曲奇($55)整體甜度偏高🙈焦糖味濃郁加咗朱古力碎同合桃令口感好豐富😄————⭐️花生醬曲奇(原價$45)buy 1 get 1 free小編身為花生醬控覺得呢個真心正❤️雪糕嘅口感好rich😋花生醬味道超濃厚,加埋曲奇脆脆地🤩係perfect match🤩—————整體嚟講雪糕奶味好重,口感較rich,而且甜度較高☺️所以食完都會幾飽🤣以買一送一嘅價錢黎講都幾抵食🤩————賣相:8/10味道:8/10性價比:9/10回頭率:7/10————名稱:Emack & Bolio’s地址:灣仔皇后大道東200號利東街地下G09-G10號舖前往方法:灣仔站B2出口

=========
📍大大球雪糕 -- Emack & Bolio’s🍦
————
⭐️焦糖朱古力碎合桃曲奇($55)
整體甜度偏高🙈焦糖味濃郁加咗朱古力碎同合桃令口感好豐富😄
—————