2019-05-24 134 瀏覽
•ᵂᴱ ᴬᴸᴸ ᴺᴱᴱᴰ ᵀᴼ ᴹᴬᴷᴱ ᵀᴵᴹᴱ ᶠᴼᴿ ᴬ ᴮᵁᴿᴳᴱᴿ ᴼᴺᶜᴱ ᴬ ᵂᴴᴵᴸᴱ -好好食 好大份 價錢好親民💯$50 價錢食到出面所謂既百幾蚊一份burger !薯條係粗薯而且炸得好好食🥰-今次試左3 款burger 🍔 :1. BBQ菠蘿雞排堡🐔🍍$362. 烤菇芝士牛堡🐮$523. 烤布利芝士牛堡🐮$48-每叫一款Burger 可以 +$15 轉套餐包括一款小食 & 飲品🥤· 小食任選一款:🍟薯條/薯格/蕃薯條/ 燒賣/炸燒賣· 飲品:除左汽水仲布道地綠茶、解茶等🍵岩晒唔飲汽水既我-我中意既係BBQ菠蘿雞堡🍍本身都好中意食有菠蘿既漢堡同pizza 雞排好厚身 菠蘿好juicy 個口感超正-烤菇牛堡都好好食啊 勁大片菇 絕對唔係切細片hea你個種 牛肉不錯 👍🏼 呢個價錢食都咁足料既牛同烤菇 第二到搵唔到-布利芝士係真係一大片厚身芝士 本身淨係中意食溶左既芝士 所以覺得一般 不過中意食芝士既你一試無防 夠特別-套餐簡左薯條🍟同薯格兩樣都係大大份 即炸 新鮮滾熱辣🤤另外仲+左$10 食雞翼係超好食 未食過咁好食既雞翼 大家一定一定要尼試呢到既雞翼🤩🥳-🍽 !-#

好好食 好大份 價錢好親民💯
$50 價錢食到出面所謂既百幾蚊一份burger !
薯條係粗薯而且炸得好好食🥰
今次試左3 款burger 🍔 :
1. BBQ菠蘿雞排堡🐔🍍$36
2. 烤菇芝士牛堡🐮$52
3. 烤布利芝士牛堡🐮$48
每叫一款Burger 可以 +$15 轉套餐
包括一款小食 & 飲品🥤
· 小食任選一款:🍟薯條/薯格/蕃薯條/ 燒賣/炸燒賣
· 飲品:除左汽水仲布道地綠茶、解茶等🍵
岩晒唔飲汽水既我
我中意既係BBQ菠蘿雞堡🍍
本身都好中意食有菠蘿既漢堡同pizza
雞排好厚身 菠蘿好juicy 個口感超正
套餐簡左薯條🍟同薯格
兩樣都係大大份 即炸 新鮮滾熱辣🤤
另外仲+左$10 食雞翼
🍽 !
#burger #burgers #burger🍔 #tst#尖沙咀 #尖沙咀美食