2020-10-16 459 瀏覽
今日下午同朋友行街,行到餓就想揾間餐廳食d野休息下,見到呢間noc noc,望入去係一間酒吧,但見到門口寫住有brunch set,就一於入去試試喇店內環境都幾有情調,好適合係到飲下野傾下計餐廳食物選擇都好多,而且價錢合理,最後我地都係簡左brunch set首先黎既係車打芝士煙肉牛肉漢堡配薯條,一上枱我同朋友已經嘩左一聲,超級大個,十分足料。一食落去牛肉既肉汁已經咇晒出黎,好滿足,再加上香濃既芝士,同煎到好脆既煙肉,仲有蕃茄同生菜減去左油膩感,果然無令人失望。除左薯條之外,仲有蕃薯條,甜甜地勁正餐廳既食物真係份量十足,呢碟忌廉蛋汁煙肉扁意粉超足料,香濃既忌廉汁配上蛋汁,再撈埋扁意粉一齊食,每一啖都係享受,扁意粉既軟硬度都係好適中黑松露雜菌扁意粉,一上枱已經聞到勁香黑松露味,雜菌又炒得好香,我地食到停吾到口今日呢餐真係食得好飽又滿足,每樣食物都夠晒份量,下次可以再黎幫襯

店內環境都幾有情調,好適合係到飲下野傾下計

2020-10-15
  • 忌廉蛋汁煙肉扁意粉