2017-08-23 3898 瀏覽
水牛城辣雞翼x6 $42.是日去左一間位於太和同大埔中間既餐廳 地方不大但坐滿人 我就覺得應該冇去錯地方 應該係🤔🤔🤔.其實我入黎係為左食burger 不過d side dish都又平味道唔錯🤤🤤估唔到一間專賣漢堡既side dish 都咁有驚喜呢😱😱😱雖然都係唔明哩d係咩醬汁 剩係知酸酸辣辣咁 但絕對係我最喜歡既雞翼口味之一☺️☺️☺️.非常Juicy 辣得過癮 真係食過返尋味 雞肉唔會太淋 煮得不錯 價錢相當親民 想留肚又可只叫4隻 推介呢👍Marshmallow Honey & Choloate Thick Toast $39.很邪惡的一款甜品 不過在下還是義無反顧🤤🤤🤤綿花糖烘得剛剛好 淋上蜜糖的多士鬆軟入味 建議綿花糖連多士同時放入口 口感更佳 個人覺得蜜糖跟多士為絕配所以盡落 朱古力醬就策略性地控制份量 如果師傅事先切好多士更好 畢竟在烘熱的綿花糖上下手比較考刀功 😅.最後溫馨提示 其實跟餐只需+$28 曾經在某餐廳以$60+惠顧後真心覺得震憾價 嗜甜的人不要錯過🤤🤤🤤德州煙燻牛肉漢堡 $65.餐牌上的辣椒圖示讓我決定了選擇 結果沒有失望😛😛😛.Burger的餡料由上至下可見有蕃

水牛城辣雞翼x6 $42

德州煙燻牛肉漢堡 $65
餐牌上的辣椒圖示讓我決定了選擇 結果沒有失望😛😛😛
Burger的餡料由上至下可見有蕃茄煙肉洋蔥芝士牛肉沙律菜 內有燒烤醬 煙燻辣椒曬在菜上 每次吃到足料的漢堡都有如何一口咬盡所有材料既煩惱 因本人較喜歡那材料混合既豐富口感而非逐層食 唯有狼狽一d盡力大啖吃 主材料牛肉口感不錯 牛肉味亦沒有被醬料蓋過 辣度則屬微辣 不會太搶味 開胃又提昇味覺感受 .
個人認為同時適合不太能吃辣既人士 所有漢堡可+$2x跟餐配薯條薯角餐湯飲品沙律雞翼中的一二款 跟餐特飲半價 豐儉由人 食開高質漢堡的食家應該都知道$6x算係幾平 非常值得推薦🤤🤤🤤