餐廳: 忠誠茶座泰國菜
資訊:

2020-11-17 730 瀏覽
又到左大尾篤泰菜時間了🤣今次係揸車經過,對面有停車場幾方便!至於有無位就睇你好唔好彩喇,通常都好full,要轉多幾次先有位🙈🙈黎到食泰菜,假日既晚餐例牌要等下位啦😎等左幾個字就到我地喇! 餐廳既環境係幾好,好有去緊旅行既感覺既!冷氣好足!我地叫左波蘿海鮮炒飯、鮮魷炒通菜、炸蝦餅~~個飯幾正,唔會太油,啲料又足,而且啲料輕輕炸過下,更加香🤤🤤最愛撈埋啲肉鬆食🤣🤣🤣炒通菜都好食,魷魚都幾新鮮,唔辣的,最怕好辣既炒通菜🙈🙈炸蝦餅!!!好正!!彈牙😎係好足料既蝦整成,而不是加好多粉果種!呢到絕對無面粉感,係彈牙蝦肉🤤🤤🤤🤤🤤爽!!!

我地叫左波蘿海鮮炒飯、鮮魷炒通菜、炸蝦餅~~

炒通菜都好食,魷魚都幾新鮮,唔辣的,最怕好辣既炒通菜🙈🙈