餐廳: 素食微調
資訊:

2018-01-29 1250 瀏覽
話說今日有d好~~~重要嘅野黎大坑處理,做正經野之前當然要搵食一向對於大坑嘅食店都有d卻步,主因當然係價錢,今次其實都唔例外因為放工過黎有d眼懞懞冇睇清楚,以為呢度比一般食店平,加上又係素食,二話不說衝入黎,點知一睇menu點解貴過外面個黑板咁多嘅?原來外賣自取會平d......但點都好,已經坐低左都費事再周圍搵跟餐飲品可以揀特式mixed juice,雖然係細杯d,不過話哂都喺你面前鮮榨,還不錯前面橙色嘅係金星(蘋果+甘荀+薑),但主要都係飲到甘荀味,我期待嘅薑味係零後面係火龍果蘋果,味道普通老實講我覺得個意粉同飯其實好似,只係一個有茄,一個有豆腐味道黎講大家都好清淡,我都幾鐘意雜菌意粉如果可以再多d菇就好,味道仍然係清淡路線整體份量ok,大食嘅朋友可能會唔夠飽

但點都好,已經坐低左都費事再周圍搵

後面係火龍果蘋果,味道普通
解茄炒雜菜意粉
有機雜菜糙米飯
老實講我覺得個意粉同飯其實好似,只係一個有茄,一個有豆腐
味道黎講大家都好清淡,我都幾鐘意
香草雜菌松子意粉
雜菌意粉如果可以再多d菇就好,味道仍然係清淡路線
整體份量ok,大食嘅朋友可能會唔夠飽
2018-01-25