餐廳: The Salted Pig
優惠: 食飯都有得賺里數? 仲唔即刻訂枱?
條款及細則:
須受其他「亞洲萬里通」條款及細則約束。
須受其他「亞洲萬里通」條款及細則約束
2019-08-20 77 瀏覽
今天和家人到鯉景灣的salted pig 吃午飯,由於一早訂了枱,所以到達時職員很快便為我們安排座位。職員好細心,見到有我們有小朋友,立即送上遊戲紙和顏色筆,結果小朋友真係坐定定。我哋揀咗西班牙海鮮炒飯,海鮮份量非常多,種類包括了鮮蝦、蜆、青口、魷魚等等,炒飯微微帶點辣,有咬口,非常開胃!另外由於我哋消費滿左$400,只要下載某個apps,便可免費惠顧一個甜品。最後我哋揀咗朱古力心太軟,流心的心太軟非常吸引,朱古力味濃郁,再配埋雲呢拿雪糕,真的是超好吃!