2022-11-13 1202 瀏覽
今天同男朋友、男朋友屋企人嚟食,跟住大中伏!(食完仲要肚屙! 利申: 已經無食過刺身、生冷野) 之前已經嚟食過兩次: 第一次嚟食印象好好: 有芝士焗龍蝦任拎,俾人攞晒之後就再上,上得好快,蠔都好食(屋企人覺得) 、甜品仲有脆皮雪條,同埋朱古力火鍋,純粹環境比較舊。第二次嚟食: 主要都係想食芝士焗龍蝦,但係佢已經限咗每人每次攞半邊(官網無寫),而且我咁啱坐喺貴賓廳附近,有好多小朋友係到跑嚟跑去,又嘈,入邊個媽咪都知道嘈到我哋,諗住閂門,但個經理唔知點解唔俾佢閂。今日第三次: 只能講係一次差過一次,已經冇咗芝士焗龍蝦,變咗做涷龍蝦(一樣都係每次每人攞半邊) ,仲要唔好食,我啱食嘅嘢唔多,就是但攞左個檳城蝦麵,但無論係面定係米粉都係咁難食。其他熟食都好難食,自問平時食嘢唔挑剔,但都唔係幾接受到。另外仲有甜品,只能講全部都係垃圾,難食到真係有啲想嘔,嗰啲奶凍全部都硬骨骨,另外抺茶提拉米蘇冇抹茶味,雞蛋仔同窩夫我望住佢即整,返到埋位,我即刻食,但都係淋,一啲都唔脆口。(真係好想知係點做到???)雪糕明明有四個位,但都淨係擺咗兩隻味: 士多啤梨、芒果,呢啲唔算多人食嘅味道,連最普通嘅朱古力都冇,仲

之前已經嚟食過兩次:

其他熟食都好難食,自問平時食嘢唔挑剔,但都唔係幾接受到。

雪糕明明有四個位,但都淨係擺咗兩隻味: 士多啤梨、芒果,呢啲唔算多人食嘅味道,連最普通嘅朱古力都冇,仲要係自己不,唔係杯裝雪糕,導致衛生問題

除咗食物之外,服務質素都唔算好: 收碟速度好慢,我攞完嘢食,返到嚟之後啲碗碟仲喺度。

佢賣單果時仲送左3張50蚊現金卷比我地。到期日係至到下年二月,但係每台只能用一張,姐係如果想用晒佢,就要喺3個月內嚟三次?完全冇喺消費者角度諗過,真係好無語。

總之就係勁失望、勁難食,絕對唔推薦任何人嚟食!👎👎👎👎👎
2022-11-13
慶祝紀念