一年多前開始幫襯,嗰時又要訂位又要排隊,上星期再去食, walk in即刻有位,根本唔使訂位亦都唔使排,我都覺得奇怪!坐低Order例牌的花膠雞煲,象拔蚌餐和其他食物,當一坐低嘅時候已經感覺到分別,包括碗碟不乾淨,枱面唔清潔,花膠雞煲上枱隻雞啲肉好”梅”,花膠數量少咗三份一,啲花膠亦都唔似花膠乾浸淋,似新鮮魚肚放咗乾水幾日,再放返落湯,同個類似經理嘅物體反映,佢只係話隻雞預先煮左所以淋,啲花膠係咁的!超,即係睬你都有味!感覺不良好,真正食嘅時候好肯定隻雞係梅,雪藏雞解凍再番雪,再解凍的感覺!第一轉用來飲的湯底已經冇以前的濃郁同鮮甜,加上比隻咁嘅梅雞煲過,根本唔想飲!而且濃度根本同第二轉之後用來火鍋的湯冇乜分別!根本冇興趣飲個湯,後來直接叫侍應換左啲湯佢,但係面口差到爆,換雞唔得,換湯都西面,真係一肚氣!再來象拔蚌套餐,象拔蚌份量起碼少咗三成啊🤯,好彩跟餐貝殼冇問題!但另外叫的海鮮套餐,有三隻貝殼唔開口,同埋煲湯都有臭味🤢,懷疑有啲貝殼死咗臭左🤮,搞到煲湯都有問題!之後再投訴終於肯同我換湯!之後我話唔開口有臭味,佢立刻收走!之後唔開幾多就換返俾我,當冇事發生過!講真,體驗好差!真係無下次
真係無下次!

明白做飲食不容易,亦都需要管理,但係衛生搞不好,出品搞不好,服務搞不好,生意自然差!
好失望,又有一間唔使再去,其實花膠雞食火鍋係鍾意嘅菜式,可惜要搵過第二間食了😭
2019-06-04