2019-07-24 54 瀏覽
今晚早食飯所以好快又肚仔餓啦,同老公又落左樓下間好燒式食d宵夜再回家煲劇。 燒烤有樣好 食起上嚟唔會太飽 用嚟消夜選擇最一流, 如果平時人多成班朋友 食埋海鮮就最仲痛快。其實人少都食得嘅,不過今次係宵夜關係,我都係點左少量串燒咋我個人就認為食串燒 一定要配搭啤酒先至正, 食完熱辣辣嘅串燒 在飲返啲冰凍嘅啤酒降溫 ,其實真係好爽㗎點咗幾款送酒嘅串燒, 雞軟骨,鴨舌雞,翼尖,雞柳串,正呀, 我就最鍾意"損"骨唔係好鍾意太多啖啖肉呢條秋刀魚真係燒得非常不錯 ,好香口又惹味蒜蓉包喺另外仲有一個蒜頭畀你㗎個蒜頭你可以另外食,又可以搽落個蒜蓉包度食,香噴噴 雞泡魚乾 又係一樣送酒嘅極品, 脆卜卜得泥又煙靭靭, 食完一塊想再嗌多塊,係食到停唔到口架最後當然食番蔬菜類喇,燒粟米又係 無論你去bbq定係食燒烤串燒 ,都會必食嘅喎😂

呢條秋刀魚真係燒得非常不錯 ,好香口又惹味

蒜蓉包喺另外仲有一個蒜頭畀你㗎

個蒜頭你可以另外食,又可以搽落個蒜蓉包度食,香噴噴