2018-06-01
最近發現鰂魚涌海光街、海堤街滿滿美食小店今日來試尼間主打食西餐。中午剛到人流不算多,但踏正下午一時就滿座了。門面設計獨特,內在就比較普通同簡約風。午餐🥣有5個Lunch set揀,包一杯$36內既飲品飲品有大杯同細杯揀,超左$36就後補錢咁我就揀左個SetE《醒煙三文魚牛油果漢堡》$109 再加左杯《Caffe mocha 》$38細杯 補兩蚊,其實細杯已經夠大杯除非諗住坐好耐啦不然揀細杯已經足夠了尼個煙三文魚真心有驚喜,份量超多,仲有包埋辣味薯角🍟,愈食愈辣,好過癮鐘意食辣不可錯過,漢堡係似豬仔包咁外脆內有牛油烘過再放上好幾份超大既煙三文魚,同半個牛油果🥑既份量再配上生菜同滿滿沙拉🥗醬,真心又健康又好食尼杯《Caffe Mocha》特意親無人叫咖啡師幫我拉左隻貓貓🐱真心好靚而且抹茶🍵味好濃無偷工減料又靚又好飲👍🏻👍🏻👍🏻💓下午來個休閒午餐🥣放鬆心情既好地方
中午剛到人流不算多,但踏正下午一時就滿座了。
門面設計獨特,內在就比較普通同簡約風。
午餐🥣有5個Lunch set揀,包一杯$36內既飲品
飲品有大杯同細杯揀,超左$36就後補錢