餐廳: Bellevue Bar and Grill
優惠: 食飯都有得賺里數? 仲唔即刻訂枱?
條款及細則:
須受其他「亞洲萬里通」條款及細則約束
2020-03-19 94 瀏覽
位於大廈高層嘅呢間西餐廳睇到一望無際嘅旺角夜景🌃紅色為餐廳主色,十分浪漫💕氣氛亦十分不錯👌樓上鋪環境格外寧靜有set dinner 🍽 亦可以散叫,仲有drinks可揀暖的餐包配上牛油🧈黑松露薯條,有兩個醬汁分別是黑松露醬和普通茄汁,炸至金黃,十分香脆可口,外脆內軟,和普通薯條相差$10,但我認為值得一試頭盤arma ham包住蜜瓜,十約有三塊,ham十分香和濃味👍🏻重點推介: 烤緬因州龍蝦尾伴牛肝菌龍蝦汁扁意粉🍝龍蝦味十分重,醬汁零意粉十分濃郁同好食😋有少驚喜,還有龍蝦肉🦞幾抵食,十分惹味,份量適中,牛肝菌更添加層次,加上幾粒小蕃茄甜品🍮: 伯爵茶朱古力撻,餅底茶味濃郁,配上上面香華朱古力,不會太甜👍🏻
位於大廈高層嘅呢間西餐廳睇到一望無際嘅旺角夜景🌃
紅色為餐廳主色,十分浪漫💕

氣氛亦十分不錯👌樓上鋪環境格外寧靜

暖的餐包配上牛油🧈