餐廳: 漁樂 (黃大仙中心南館)
資訊:

2023-08-14 371 瀏覽
依間餐廳開咗喺黃大仙咁耐 我一次都冇幫襯過 想試吓食依間餐廳啲嘢 所以咁啱放假 用手機平台叫咗外賣自取 ~叫咗個 冬陰功香茅豬扒湯金邊粉 熱奶茶🧋(返屋企加冰) 同埋加配咗一份手抓餅去到見到門口好多人幫襯 不過啲嘢食都已經有得俾我攞走 食物速度都算快 唔使我等😂 拎到返屋企個路程10至20分鐘左右打開嚟食都算熱嘅 唔使自己額外再加熱 食完覺得好飽個豬扒好大份 不過味道來講普普通通 不過不失 味道 唔係辣 而且冇跟到餐具俾我加配ge手抓餅 🫓反而唔錯🫠本身感覺呢間餐廳 不過不失 但係見到其他人留嘅食評… 見到餐廳環境污糟 覺得有啲反感 🤢而且鄰近的餐廳 有其他更加好嘅選擇 所以下次唔會選擇幫襯

加配ge手抓餅 🫓反而唔錯🫠

冬陰功香茅豬扒湯金邊粉