2019-08-24 726 瀏覽
今晚屋企冇煮飯,喺隔離餐廳叫咗啲外賣,貪心嘅我哋,覺得唔係好夠,所以決定來加送🤣平時見佢好多人排隊,飯盒又好平,我哋又好想食雞,所以就叫咗半隻無骨海南雞同泰式雞翼尖返屋企試吓。雖然條龍好長,但佢係專做外賣嘅,所以好快就排到我啦。叫完等左唔使3分鐘就已經切好俾我。打開個盒,有啲意外,望落去都幾滑喎無骨海南雞:肉質好滑,連雞胸部份都非常之滑,雞皮爽,再點上佢嘅秘製醬汁,小小辣,但係食到嘅,好夾d雞。泰式雞翼尖:叫咗個小食試吓,雞翼尖超入味,但係有啲辣(我唔食得辣😝)。但係個湯汁好正,我點左少少海南雞,都好夾。平民價來講,呢間真係唔錯,CP值都高,係買外賣返屋企食或者返工lunch嘅好選擇。下次想試下佢個冬陰公湯雞髀飯😋

打開個盒,有啲意外,望落去都幾滑喎

外賣自取