2019-04-10 117 瀏覽
呢個星期都要食自己,因為女皇大人同大帝去左旅行,所以呢日黎到呢個新建無耐既社區搞活動之後就係街市行左個圈,睇下有啲咩可以買返去做晚餐先行到見到有熟悉既唐記啵,啲蒸飯仲要有優惠....20蚊雞就有熱辣辣既蒸飯咁就一於買返去做晚餐啦啦啦啦~~~個日既特價蒸飯係鳯爪排骨飯排骨淋而入味,而且唔會淨係得肥肉,味道唔錯啵加上每盒蒸飯都會配有一份菜,感覺都健康啲我仲加左HKd$4.5要左罐可樂添,本身想買埋砵仔糕架,但當日已經賣曬,咁就唯有等下次先買啦見到包包都有做特價,由HKd$7.5減做HKd$7~~~包子控當然要順手買返幾個做第二朝既早餐啦 呢次買左一向心愛既香芋包同馬拉糕😍😍香芋包仍然無令我失望,朝早食到暖笠笠兼有軟糯帶甜既滿滿芋泥包,感覺好幸福!!加埋個大件又鬆軟既馬拉糕,滋味又滿足

咁就一於買返去做晚餐啦啦啦啦~~~

個日既特價蒸飯係鳯爪排骨飯

排骨淋而入味,而且唔會淨係得肥肉,味道唔錯啵

加上每盒蒸飯都會配有一份菜,感覺都健康啲

呢次買左一向心愛既香芋包同馬拉糕😍😍

加埋個大件又鬆軟既馬拉糕,滋味又滿足

外賣自取