餐廳: A Tavola Bar & Grill
資訊:

2019-07-16 748 瀏覽
去完朋友屋企玩完 就去左附近行下順便食下野見到依間餐廳啲野食都幾吸引 而且啲staff都好熱情 咁就入去食喇入面嘅環境好有外國風情 而且都幾多外國黎食野 感覺都唔錯炸魷魚圈岩岩炸起嘅魷魚落左啲檸檬汁落去 解左佢啲油膩感 而且食落清新啲 配合埋佢啲醬汁唔錯 酸酸甜甜 幾開胃 而且食多左都唔會覺得飽半隻烤雞半隻烤雞都好大隻 而且食質方面好鮮嫩 點埋佢啲特有嘅醬汁 份外惹味 如果唔想點醬計點下佢啲黑椒都係唔錯 又係另一番風味 佢依個仲有啲薯條 薯條偏幼身 食落好脆口 同出面個啲唔同 菠菜芝士雲吞睇落好似唔係好多咁 但啲雲吞同啲汁同一個色 令我以為佢唔多😂 好香濃嘅芝士味 同雲吞都幾夾下 佢個形狀同我地平時食開啲雲吞唔同 佢係正方形個啲黎嘅 一舊一啖方便食 而且佢真係好足料啖啖菠菜同埋有濃郁嘅芝士味
去完朋友屋企玩完 就去左附近行下順便食下野
入面嘅環境好有外國風情 而且都幾多外國黎食野 感覺都唔錯