餐廳: 元気寿司
資訊:

【夏日新品速試 明太子突襲】元氣 |#尖沙咀有差不多大半年冇食元氣,正值夏日又出咗唔少新品!1⃣炙燒明太子熟蝦 17把沙律換上明太子,炙燒過的明太子更香濃,微辣加上魚卵的鹹香增加蝦肉鮮味。2⃣炙燒明太子三文魚 14明太子同樣做到以上效果,配埋三文魚更加夾。3⃣炸大蝦天婦羅烏冬 (高速線限定)32相當抵食的烏冬,高速線的店舖有限定美食,餐牌有4-5款熱湯麵類!炸大蝦天婦羅有手掌咁長,外脆內軟,浸落湯同烏冬一齊食又好味。4⃣蟹肉蟹膏軍艦 10大滿足的壽司越來越多選擇,蟹肉蟹膏份量1:1,蟹膏甘甜鮮美。5⃣辣味三文魚 17每次必點,辣味三文魚加入蒜和洋蔥醃制 帶微辣, 但仍然可以食到三文魚的鮮甜。喜愛濃味嘅我 必點!!6⃣日式茶碗蒸 由細食到大嘅蒸蛋,估唔到近排有偷偷改良過,蒸蛋依舊嫩滑 帶柴魚高湯鮮味。材料有冬菇,魚糕,帆立貝和蟹柳。
【夏日新品速試 明太子突襲】
元氣 |#尖沙咀
有差不多大半年冇食元氣,正值夏日又出咗唔少新品!

1⃣炙燒明太子熟蝦 17

2⃣炙燒明太子三文魚 14
明太子同樣做到以上效果,配埋三文魚更加夾。

3⃣炸大蝦天婦羅烏冬 (高速線限定)32

4⃣蟹肉蟹膏軍艦 10