2016-04-08 379 瀏覽
香港咁多壽喜燒湯底, 呢個都真係算唔錯, 就咁食都好夠味, 唔使再加醬!而且佢自助區既野食比起其他黎講都叫真係好多選擇, 不論係唔係火鍋料都好多!揀左208既美國牛肉, 壽喜燒湯底, 再加多50蚊要埋升級體驗有海鮮盛宴, 實在未食到每樣一件就過左限時兩個鐘啦!!!先講左海鮮盛宴先啦!!當然每樣都要試下啦!!珍寶帶子大大粒好厚肉仲好新鮮!赤蝦刺身仲要連埋頭, 好似枝筆咁長, 仲係肥肥大大架!生蠔都好大隻, 完完整整係個碟子咁大, 好肥美仲唔腥!D蜆一份都已經好多, 一D都唔小器!帶子都好多, 十足大元貝size!!廣島蠔雖然唔夠生蠔大隻, 但肥美搭夠!!海蝦同鯛魚都好新鮮, 我就鐘意鯛魚片la!!再黎就講下自助區先, 主食有日式串燒, 天婦羅, 刺身, 壽司!樣樣新鮮係你面見整同切!!你睇個三文魚幾大件幾厚身!串燒味道都唔錯!!最值得既係美國牛肉, 208都好有質素好多雪花, 重牛味, 又唔會太肥!!仲有個豚肉, 好薄口感好好。另外, 有好多野飲, 甜品, 由雪糕, 蛋糕, 朱古力噴泉都有, 真心應有盡有!!只係時間唔夠!!

赤蝦刺身
生蠔都好大隻, 完完整整係個碟子咁大, 好肥美仲唔腥!
生蠔
廣島蠔