呢間係向🐟Fish&Chips🌟行既期間驚喜發現既西點店,豆腐妹行過極速比蛋撻所吸引🤤一d都吾貴又香噴噴✨睇到都覺得好美味,再睇耐d佢仲有牛角包、鬆餅、肉桂卷、蝴蝶酥同蛋糕方包等,吾知係咪大廚窗加埋陽光嘅影響🌞反光之下全部都勁好味‼️比錢個雪櫃隔離仲發現有忌廉卷💥二話不說未等大隻仔黎到已經買左☺️大家可以買完去海旁睇住黃昏慢慢享受🌊🌇應該好快會大排長龍先買到🙆🏻‍♀️❐ Custard Tart $13💁🏽‍♂️💁🏻‍♀️推介❗⟰ 吉士撻比平時嘅蛋撻高身,雖然我哋唔係熱辣辣嗰陣食🔥但一開出黎都有好香嘅酥皮味✨⟰一咬落去層層酥皮分明充滿香酥味但吾會好油膩,中間蛋既位置超幼滑⭐️蛋味同吉士味超配合超香濃💥齒頰留香💥有少少葡撻影子💁🏻‍♀️好想食10個‼️豆腐妹覺得仲好味過Bakehouse💥而大隻仔食完即刻話吾夠喉要再去買🙎🏽‍♂️❐ Unicorn Puff $38💁🏻‍♀️推介❗⟰最讚既係當喺炎炎夏日🔥食住一個凍冰冰嘅忌廉卷簡直係最享受嘅事🌞⟰ 忌廉卷外層有一層層嘅厚酥皮充滿牛油香🌟內層係幼滑嘅吉士忌廉餡❄️少少冰凍令佢嘅口感少少硬身💫再加埋酥軟嘅外層💯口感滿分‼️

應該好快會大排長龍先買到🙆🏻‍♀️

❐ Custard Tart $13