2021-04-01 217 瀏覽
雅都真係變左好多,多左呢個Gogo mall food court都幾多野食,今次試左呢間,叫左兩個烏冬餐,都幾好食,不過堂食應該會更好小丸子(太郎)有5個口味,其實都係小丸子上面鋪唔同配料,原味/大葱/飛魚子/明太子/Wasabi,每粒入面都有大大粒八爪魚,雖然外賣焗淋左,不過都幾好味,粉漿唔會好厚,堂食唔焗住應該會仲好食烏冬餐二  💰48原味太郎 + 鰹魚海帶湯烏冬 + 炸蝦/炸蠔 3件 + 飲品/味噌湯*烏冬無分湯,番到屋企都仲好彈牙唔會淋晒,仲有我鐘意既日本魚蛋,都係無淋到*炸蠔好大粒,炸粉一啲都唔厚,仲要唔太油,焗左一陣都仲有啲脆邊*飲品有可樂芬達同紙包飲品揀烏冬餐三  💰52飛魚子太郎(補差價💰10) + 鰹魚海帶湯烏冬 + 吉列豬扒 1件 + 飲品/味噌湯*好多飛魚子係面,卜卜聲,正*吉列豬扒炸粉唔厚,不過略嫌有啲鞋口,唔夠嫩

烏冬餐二  💰48
*飲品有可樂芬達同紙包飲品揀

烏冬餐三  💰52
*好多飛魚子係面,卜卜聲,正
*吉列豬扒炸粉唔厚,不過略嫌有啲鞋口,唔夠嫩

外賣自取