2020-07-26 735 瀏覽
我叫左個芝士沾麵,男朋友叫左魚介沾麵,兩樣都係垃圾,先黎左我個芝士沾麵,個湯好熱,同埋想等埋男朋友個麵先一齊食,點知5分鐘都冇,個湯無啦啦爆左,d湯洗哂出黎,個侍應即刻過黎幫我搬走個湯同埋摸台,跟著同佢講:「你要搞下佢先得架,係咪冇搞到呀?」成個語氣好似怪緊我咁,真係好嬲,但費時同佢嘈,快d食完走。到魚介沾麵,同芝士沾麵一樣,鹹到不得了,個湯好快凍左,叫侍應整返熱,佢又態度懶散,整左15分鐘,再催,先熱好。再講價錢,拉麵不嬲都貴,但呢間野既質素,性價比極低,仲有個綠茶,我地一坐底就俾左兩杯,原來要收錢又唔講,最後埋單仲要只收現金,我地仲要食食下,枱底有細曱甴係到爬,呢間野真係離譜。