2016-12-29 958 瀏覽
經過幾次見佢都排長龍,所以引左我入去食晚飯,食物既味道ok既,不過員工服務真係有問題,激到我噴火!👎👎👎👎👎👎👎👎初頭有個男店員算幾好,點餐同上食物都好快,不過係落錯order上錯食物,之後個店員即刻話換返比我,順便話想我地幫忙轉枱坐,我都覺得ok既,因為晚市係難啲砌到位。不幸係換左位先知隔離坐左一個家庭,包括2個細路,全程2個細路同佢爸爸媽媽都嘈到煩死人,又掉玩具,行出行入…ok find,我當我唔好彩坐中佢地隔離。之後我食淨左啲烏冬同少少吉列豬扒,又未飲曬杯飲品(無影相),諗住比我另一半幫手食埋唔好浪費,點知有個女店員走過黎問要唔要,我有禮貌咁同佢講要既,點知呢個女店員個樣就變面啦!我睇住佢走去同初頭服務我地個男店員身邊手指指望住我地張枱係度呻,全程西口西面,我一望就知咩事啦,咪諗住快快食多2啖就閃人,點知就出現另一個店員特登同我地講“留意返我地餐廳用餐時間係50分鐘”我個下真係火都噴埋出黎!隔離枱仲早過我地入黎食都仲未走,又嘈之巴閉影響食客,點解店員唔提佢地,淨係提我地?而且我地又用左啲時間幫你地餐廳轉枱,講真,係咪見我地善良就好蝦d先?正一垃圾服務!唔會再黎!BLACKLIST
經過幾次見佢都排長龍,
所以引左我入去食晚飯,
食物既味道ok既,
不過員工服務真係有問題,
激到我噴火!
👎👎👎👎👎👎👎👎

初頭有個男店員算幾好,
點餐同上食物都好快,
不過係落錯order上錯食物,
之後個店員即刻話換返比我,
順便話想我地幫忙轉枱坐,
我都覺得ok既,因為晚市係難啲砌到位。

不幸係換左位先知隔離坐左一個家庭,
ok find,我當我唔好彩坐中佢地隔離。

之後我食淨左啲烏冬同少少吉列豬扒,
又未飲曬杯飲品(無影相),
諗住比我另一半幫手食埋唔好浪費,
點知有個女店員走過黎問要唔要,
我有禮貌咁同佢講要既,
點知呢個女店員個樣就變面啦!
全程西口西面,我一望就知咩事啦,
咪諗住快快食多2啖就閃人,
點知就出現另一個店員特登同我地講
“留意返我地餐廳用餐時間係50分鐘”

我個下真係火都噴埋出黎!

隔離枱仲早過我地入黎食都仲未走,
又嘈之巴閉影響食客,
點解店員唔提佢地,淨係提我地?
而且我地又用左啲時間幫你地餐廳轉枱,
講真,係咪見我地善良就好蝦d先?

正一垃圾服務!唔會再黎!BLACKLIST!
👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎
2016-12-23
15 分鐘 (堂食)