2022-05-13
書湘門第 (荃灣)💸人均消費:~$150/人(dinner)👏🏻抵讚位:坐得好舒適,地方夠大,每張枱之間都好闊落,唔會坐得好逼好焗促。我地叫左酸菜魚、鐵板炒水晶粉、酸甜雞塊、紅糖糍粑,食物份量都好多。紅糖糍粑無諗住有咁多舊,有8-10舊,食到食到棒住個肚走😋 每樣野我地都叫左小辣,都真係無咁辣,味道都夠足,係湘菜嘅重口味,但好好味😂 佢壺菊花茶我都好欣賞,解到個陣重口味嘅渴😚😯有待改善位:暫時無👍🏻👍🏻😼私心回應區:朋友話呢間湘菜新開張,堂食加$1就有一兜酸菜魚呢個優惠,咁就梗係快啲去試。雖然只係加$1,但佢兜酸菜魚一啲都無hea你,好多酸菜,有水晶粉,魚嘅分量正常,但味道好好😋 同埋原來佢係米芝連推介,都係食完先知,唔怪之得咁好食🤣🤣
💸人均消費:~$150/人(dinner)
😯有待改善位:暫時無👍🏻👍🏻