星期日下晏想搵間坐得舒服既餐廳就諗起呢間去到唔洗等位~Lucky叫左幾樣前菜陳皮牛肉+花雕醉乳鴿陳皮牛肉: 食唔到有陳皮味,牛肉幾淋身, 汁偏甜 ,岩我地口味花雕醉乳鴿 :  花雕味好重, 乳鴿肉滑身同嫩蘇式薰魚+四喜烤麩蘇式薰魚:呢個造法幾特別, 塊魚片炸到脆身, 再加甜酸汁,似食緊糖醋魚既魚片既感覺四喜烤麩: 烤麩好入味,唔太膩小籠包 : 招牌食物, 師傅即場係鋪頭包,好新鮮,皮薄多汁, 好好食蘿蔔絲酥餅: 入面有一條條既蘿蔔絲,酥皮好薄同酥化,加左黑白芝麻令到口感更豐富 味道清新紅燒獅子頭 : 呢個打開之後, 入面既肉係粉紅色, 問左職員佢地話肉那過煮熟後都入面係粉紅色, 唔係唔熟到最後我地都有食哂既, 味道正正常常小小建議:如果餐廳轉用其他鬆肉粉整獅子頭 既話, 我地會食得安心同放心D想順帶一提, 佢地好服務態度幾好, 成日都會加水,又會經常收碟, 下次會再過黎幫襯
星期日下晏想搵間坐得舒服既餐廳就諗起呢間

去到唔洗等位~Lucky

叫左幾樣前菜
陳皮牛肉+花雕醉乳鴿

花雕醉乳鴿 :  花雕味好重, 乳鴿肉滑身同嫩

蘇式薰魚

四喜烤麩: 烤麩好入味,唔太膩

小籠包

紅燒獅子頭
到最後我地都有食哂既, 味道正正常常

2024-03-17
蘇式薰魚