招聘中
月薪
$75+
時薪
2023-03-13 438 瀏覽
原來大角咀區都有好幾間韓國餐廳。同朋友經過呢間餐廳時,本身都唔知係食燒肉,睇到menu 覺得幾吸引,所以一於試下。店員多於一半都係韓國人,所以溝通方面要等本地店員負責。餐廳設計風格簡約,同韓國燒肉店差唔多。咁首先餐前小食就一貫韓國菜嘅慣例, 味道同其他餐廳好唔同,感覺好似地道啲咁。有成5-6款,全部都可以再refill。烤豬肉套餐套餐裡面有五花腩同豬頸肉,呢度上菜嘅時候,店員會幫你開始燒肉,過程完全唔需要自己動手,可以專心打卡。食得你就可以自己配搭其實嘢一齊食。海鮮豆腐湯呢款係食韓國嘢必叫嘅傳統嘢,湯底味道好濃好鮮,滑豆腐同料頭都好足,蝦同蜆size 都唔算細。相當抵食。雞蛋卷非常厚的雞蛋卷,一碟有8塊,好味

烤豬肉套餐

海鮮豆腐湯