Nonsense

餐廳: Nonsense
資訊:

2020-08-02 323 瀏覽
土瓜灣啲小店真係越開越多 而且每間嘅質素都絕對唔差同樣嘅質素係尖沙咀嗰啲一定再賣貴d 始終嗰邊啲鋪租貴咁多🤭覺得自從Heysonut進駐後 cafe越開越多 對街坊黎講簡直係一大福音唔使搭車出去都可以吃好野🥳Nonsense我已經吃過幾次 因為真係好好吃!😋吉列豬扒蘑菇蛋貝果三文治配薯條 $128 連飲品呢個係我既愛之一 豬排一d都唔嚡同乾 仲帶有d肥膏 吃落夠哂甘香 一吃就知係d靚豬排👍🏻蘑菇蛋就無咩特別 應該志在加返d口感Bagel焗到好脆 就算加左d醬汁依然可以保持到個脆度😋薯條都係亮點之一 條條都炸到外脆內軟 中間仲有d薯仔蓉既粗身薯條 諗起又想吃啦🤤而且份量都好多 可以同大家開心share🍟兩個人去吃最好一個叫Bagel 一個叫意粉 咁份量就剛剛好了☺️唯一要挑剔嘅就係咁樣會有啲熱氣 樣樣野都咁脆咁香口🤣但同人share吃就無問題啦🥳🥳叻沙海鮮炒意粉 $128炒得好干身 都幾惹味 但唔算辣海鮮唔會有雪味 蝦都彈牙呢個價錢可以收貨了🤣
土瓜灣啲小店真係越開越多 而且每間嘅質素都絕對唔差
同樣嘅質素係尖沙咀嗰啲一定再賣貴d 始終嗰邊啲鋪租貴咁多🤭