2011-11-02 168 瀏覽
我地平日去團購$179,另收$29.8原價加一因為係平日, 所以人不多,所有食物都不停refill冷盤:刺身: 只係食左三文魚同吞拿魚, 三文魚好鮮味encore左多次,吞拿魚都OK生蠔: 只有媽咪食,佢話有D好好味,有D係苦ga長腳蟹: 肉質ok,但冇味,贊的是每檯都有專用剪沙律: 有自選,亦有已整好的,用料ok,薯仔沙律我都encore左少少其他:食左凍蝦及煙三文魚都ok gei熱盤: 冇咩印象,因為全部都唔係太吸引,只係記得佛跳牆ok但係幾油,同埋個粥ok甜品: 款額略少,不過食哂就會出新款最記得朱古力蛋糕及亡果蛋糕好好味,因為個蛋糕超鬆軟的,可惜食哂就轉款,encore唔到也試了乳酪雪糕,不過始終not my cup of ice-cream其他都ok飲品:熱啡,檸茶,奶茶都可以自己整,任飲的另外,一坐低,職員會俾張嘢你填個人資料,佢地有promote會搵你,如果你填就送一杯所謂特飲,我見人地填左,杯嘢似係fruit punch,不過個個飲左少少就冇飲.......所以我冇填另外,服務同環境都唔錯gei總括嚟講,我覺得是次有好有唔好的地方,如果以團購價係ok gei,不過回家後
我地平日去團購$179,另收$29.8原價加一
因為係平日, 所以人不多,所有食物都不停refill

冷盤:
,吞拿魚都OK
生蠔: 只有媽咪食,佢話有D好好味,有D係苦ga

長腳蟹: 肉質ok,但冇味,贊的是每檯都有專用剪

其他:食左凍蝦及煙三文魚都ok gei

熱盤:

甜品:
款額略少,不過食哂就會出新款
最記得朱古力蛋糕及亡果蛋糕好好味,因為個蛋糕超鬆軟的
,可惜食哂就轉款,encore唔到

其他都ok

飲品:
熱啡,檸茶,奶茶都可以自己整,任飲的

另外,服務同環境都唔錯gei

總括嚟講,我覺得是次有好有唔好的地方,如果以團購價係ok gei,不過回家後,媽咪同我都肚瀉,但男友唔食生嘢就咩事都冇........大家自己諗la