2012-08-12 80 瀏覽
大約7月中的時候,Openrice 送上兩張 <溫莎伉儷> 電影贈劵給我!多謝!這是一部史上最偉大的愛情片, 我記得有位女性朋友喜歡睇文藝片! 問她有無興趣?她竟然說很想睇,不過一直找不到人陪!真是來得正好!可惜!套戲面臨落畫!幾經辛苦才找到 Grand Cinema 仍有做!不過,是容納三十幾人的細院!由於時間關係,只好買麵包食!她垂青 Three Sixty 的麵包!我卻被 <Boulangerie Bo-Lo'GNE > 的日式麵包吸引! 甜品賣相精緻!色彩繽紛!真令人心動呢! 日後要試試!麵包款算幾多,又夠特別,令我眼花撩亂!以櫃桶形式趟出麵包,相當衛生又方便! 日式忌廉紅豆包 $12外表平實!包質超鬆軟! 其鬆軟程度可媲美棉花糖! 紅豆餡甜度剛好!可惜,個包比較細!田園素菜包 $17以 $17 在這裡屬於貴價麵包! 顏色算是鮮艷!包括:西蘭花、彩椒、磨菇.......口味清新!略帶 Pizza 風味!

這是一部史上最偉大的愛情片,
我記得有位女性朋友喜歡睇文藝片!

由於時間關係,只好買麵包食!

<Boulangerie Bo-Lo'GNE >
日後要試試!
甜品賣相精緻!色彩繽紛!真令人心動呢!
麵包款算幾多,又夠特別,令我眼花撩亂!

日式忌廉紅豆包 $12
外表平實!包質超鬆軟!
其鬆軟程度可媲美棉花糖!
紅豆餡甜度剛好!可惜,個包比較細!
日式忌廉紅豆包
田園素菜包 $17
以 $17 在這裡屬於貴價麵包!
田園素菜包
2012-07-22