2021-05-28 99 瀏覽
上次行到黎呢個角落頭係食The Cheesecake Factory, 個陣都冇留意有呢間野😅朋友搵到拉埋我去試, 本身冇咩期望, 食落居然有驚喜, 係我會再想encore既食店😗<青醬雞排沙律>呢個好好食呀!!!🤤我唔係特別好沙津, 我覺得好清淡, 食沙律通常都係突然覺得要食啲菜等個心好過啲懶係健康先食💁🏻‍♀️但呢個好好食~雞排好似雞髀肉咁滑, 肉質一啲都唔乾, 青醬味都好夠👏🏻到底係咪我太少食沙律大驚小怪左😹非常推薦大家叫呢個沙律, 食菜健康呀(mama tone)🥗<厚切意大利煙肉配卡邦尼意粉>意粉選擇唔多, 叫左呢個基本款, 覺得都好好食😸意粉軟硬度偏硬, 係我鍾意既口感, 厚切煙肉量勁多, 又真係食得開心過食薄切煙肉既😹都ok呀, 呢個意粉叫得過既🙌🏻對咖啡冇咩研究, 幾好飲囉🤓btw佢張雲石枱好靚👀

青醬雞排沙律

<青醬雞排沙律>

厚切意大利煙肉配卡邦尼意粉

<厚切意大利煙肉配卡邦尼意粉>

Latte
Flat  White

對咖啡冇咩研究, 幾好飲囉🤓btw佢張雲石枱好靚👀

下午茶
青醬雞排沙律