2024-06-17 167 瀏覽
好鐘意約埋朋友到放題餐廳🍣🍤🍧🍛🐠🧃今次到極尚大灜喜同朋友一齊大家也可以食到自己想食既食物😎最緊要合大家口味,食物種類夠多元化任食夠滿足😍👍🏻 用QR碼點餐方便又快捷❣️🤗💕今次我到⭐️觀塘的💕 「極尚大灜喜」設有自助區,各式各樣的美食,目不暇給想食咩都有,自助區內的食物有前菜八爪魚🐙、沙律🥗,還有中湯、急凍海鮮、榴蓮溶、飲品、甜品、雪糕等✨回本食物當然要食刺身,款式多✨北海道鮮帶子、海膽、松葉蟹腳、三文魚、赤貝、油甘魚、吞拿魚等🐠刺身好美味新鮮熱食一樣咁吸引,⭐️燒榴蓮🦪大大隻燒蠔加了超多炸蒜粒,好正,仲有好多款食物,燒帶子、壽喜燒牛肉鍋、蟹粥、燒乳鴿、慢煮金尊鵝肝、香煎鵝肝,西京燒比目魚等,全都高質燒蠔好好味,每隻蠔都好鮮味飽滿,諗起都流口水🤤,蟹粥🦀🦀鮮味好味😋甜品🍮雪糕令人愛不釋手的Häagen-Dazs雪糕任食🥰仲有好多款雪糕選擇
好鐘意約埋朋友到放題餐廳🍣🍤🍧🍛🐠🧃
今次到極尚大灜喜同朋友一齊
大家也可以食到自己想食既食物😎
最緊要合大家口味,食物種類夠多元化
任食夠滿足😍👍🏻 用QR碼點餐方便又快捷❣️

🤗💕今次我到⭐️觀塘的💕 「極尚大灜喜」
設有自助區,各式各樣的美食,目不暇給