2018-11-09 98 瀏覽
趁新開可以優惠價平100蚊,即刻同老公 走去捧下場, 呢度嘅放題 有番咁上下水準而且食材仲好高質添, 加上我都幾鍾意飲酒佢哋可以紅白酒sake梅酒hoegaarden生啤任飲, 哂啱我心意頭round 每人限送一個 海鮮拼盤, 龍蝦半隻,長腳蟹,生蠔 ,拖羅同三文魚,正呀😍蟹甲羅燒係用蟹膏加蟹肉 撈埋一齊 製作而成架, 在放喺米餅上麵食, 啲蟹膏味 湧到上 鼻青口都唔錯, 煙煙靭靭 幾口感安格斯肉眼扒,鮮道樂黑毛豬,一人選一份, 放喺石鍋飯店煎泥食, 睇到都流曬口水最後就係個鮑魚飯,大大隻, 要食埋飯焦呀, 食完佢地限量嘅食物品之後,都已經飽飽地🤭🤭鰻魚串同牛舌又肥又厚又大件,送下酒,其實咁食真係食得非常痛快銀雪魚煎完之後啲魚油出哂泥,好甘香, 雖然成口魚油但係心理上覺得好健康😂😂最後梗係留番個肚食 甜品,一人選一款,咁至完美🤭個芒果 杯啲果肉夠晒豐富, 推介哦

青口都唔錯, 煙煙靭靭 幾口感

最後梗係留番個肚食 甜品,一人選一款,咁至完美🤭
個芒果 杯啲果肉夠晒豐富, 推介哦