2021-08-07
今日經過朋友介紹,叫我試吓呢間燒肉放題,喺佐敦,都好近地鐵站。一入門口,門口好光先,地方好大,燈光好光猛。我哋叫咗C果個放題餐,包嘢飲,沙律甜品,同埋雪糕雪條任食嘅。牛牛呀👅👅!第一輪係會有小田牛の桶!重有隻一隻船上面放曬美國/澳洲牛肉重有埋蔬菜!!C 餐既特選肉係大判壽喜燒牛里脊肉!會有埋溫泉蛋同壽喜燒汁點黎食! 日本蛋加埋甜甜壽喜燒汁🥰!非常推介!佢哋嘅和牛真係名不虛傳!而且佢哋嘅肉類選擇真係非常之多!喺電話落單🤩佢哋仲會用高速新幹線嘅方式係透明玻璃門度自取!又好食又打卡!即刻去佢飲食嗰度睇吓,發現真係好多款式,而且好高質。飲品方面有唔同類型嘅果汁,汽水都有,另外仲有一啲自製嘅茶類,熱飲玫瑰花茶嗰啲都有。甜品方面都有唔同嘅甜品杯,我哋就試咗個蜂蜜大菜糕味道都唔錯。另外連沙律都有好多唔同嘅款式,有明太子凱撒沙律,煙三文魚沙律,田園沙律等等款式都有成幾款。而且全部都獨立一個膠盒,好衛生乾淨。雪糕方面竟然仲係日本嘅雪糕雪條,我哋就試咗個藍莓乳酪雪條,同埋海鹽荔枝雪條,本身打算每人都係食一條,試過一條之後發覺真係太好味忍唔住最後每人食咗兩條。
一入門口,門口好光先,地方好大,燈光好光猛。
C 餐既特選肉係大判壽喜燒牛里脊肉!
會有埋溫泉蛋同壽喜燒汁點黎食!
日本蛋加埋甜甜壽喜燒汁🥰!非常推介!